Maandag 29 april 2024

Feyenoord wint met moeite van FC Groningen en speelt bekerfinale tegen NEC tegen NEC

• 29-02-2024
  • Bron tekst / afbeelding: NOS.nl - Voetbal

Feyenoord is de tegenstander van NEC in de finale van het KNVB-bekertoernooi op zondag 21 april in De Kuip. De Rotterdammers rekenden in de tweede halve finale af met FC Groningen, maar makkelijk ging dat niet. Leroy Duarte bezorgde de Groningers in de eerste helft een verdiende voorspong. David Hancko bracht Feyenoord zestien minuten na rust op 1-1, waarna zeven minuten voor tijd invaller Ondrej Lingr de winnende treffer liet aantekenen. Voor Feyenoord, al dertien keer bekerkampioen, is het winnen van de beker de enige overgebleven kans op een prijs dit seizoen. De landstitel lijkt met tien punten achterstand op PSV uit...

Lees het hele artikel op NOS.nl - Voetbal »